Haspengouw Challenge III

ZATERDAG 9 SEPTEMBER – HASPENGOUW CHALLENGE III

Wat begon als een persoonlijk initiatief van Wim Beckers is sinds een paar jaar uitgegroeid tot een groepsgebeuren onder de vorm van een sponsorwandeling. Na de wandeling vanuit het centrum van Sint-Truiden van vorig jaar, trekken we dit jaar de natuur in vanuit het natuurdomein Het Vinne in Zoutleeuw. Er werd geluisterd naar jullie feedback en daarom zijn er dit jaar 3 wandelingen:
– 5 kilometer: rond Het Vinne
– 12 kilometer: rond Het Vinne en dan even in de omgeving
– 42 kilometer: rond Het Vinne en dan verder in de omgeving

Voor nabespreking, hapje en drankje kunt u terecht bij het café-restaurant ter plaatse. Voor de kinderen is er een speeltuin.

HET GOEDE DOEL: KISHOR NAGAR

Kishor Nagar is het levenswerk van Antwerpenaar Pater Van Bortel.

Geraakt door het triestige en uitzichtloze lot van verwaarloosde kinderen en jongeren, zette hij in 1969 de basis neer voor Kishor Nagar. Zo groeide Kishor Nagar uit tot een leefgemeenschap van meer dan 850 jongens. Meer informatie vindt u via www.kishornagar.be.

Hoor je het liever eens van één van onze medewerkers of zie je het liever eens, dat kan. We hebben een zaaltje ter beschikking waar gans de tijd video’s zullen getoond worden en waar altijd een medewerker aanwezig is om uitleg te geven.

DEEL EN WIN EEN VERBLIJF VOOR 2 PERSONEN

Om nog meer deelnemers te krijgen dan vorig jaar gaan we aan de persoon die de meeste inschrijvingen aanbrengt een prijs geven, namelijk een overnachting voor 2 personen in B&B Leeuwerveld aan Het Vinne. Zo kan de winnaar de rest van het weekend ter plaatse nog nagenieten.
Hoe werkt het?
Als je wil kans maken op de prijs, registreer je dan via de link hieronder. Je moet dan een gebruikersnaam aanmaken. Geef deze gebruikersnaam mee in uw eigen inschrijving en geef deze ook door aan alle mensen die je hebt aangespoord om mee te doen. Als zij je gebruikersnaam ook invullen dan tellen wij al de ingeschreven personen op en misschien win je dan wel het weekendje.
Je hoeft je niet te registreren als je niet wil deelnemen aan de wedstrijd.

KLIK HIER om u te registreren voor de wedstrijd

 INSCHRIJVEN EN/OF SPONSOREN

Als je wil deelnemen aan één van de wandelingen, dan kan je je via de website inschrijven. Je kan tot 10 personen tegelijk inschrijven. De kost voor inschrijving (incl. T-shirt) bedraagt € 10 per deelnemer ouder dan 12 jaar. Deze € 10 is geen sponsoring maar wordt enkel aangewend om de kosten van de T-shirt en de verzekering te dekken. Voor deze kost zal je geen fiscaal attest ontvangen.
Als je extra wil sponsoren dan kan dit via hetzelfde formulier. Voor deze bijdrage, die op een aparte rekening moet gestort worden, krijgt je wel een fiscaal attest.
Je kan ook sponsoren zonder je in te schrijven voor een wandeling.

KLIK HIER om u in te schrijven en/of te sponsoren

SOCIALE MEDIA

Gelieve de informatie over dit evenement zo veel mogelijk te delen via sociale media.
Onderdaan elke pagina op deze website vind je Buttons voor Facebook en Twitter.

Daarnaast hebben we ook een evenement aangemaakt op onze Facebookpagina:

Op die manier kan je de wandeling ook delen via Facebook. Dit zijn de stappen:

  1. Ga naar de Facebook evenementpagina URL en geef ook hier aan deel te nemen door de ‘Gaat’ knop aan te klikken.
  2. Nodig je FB vrienden uit voor het evenement door de knop ‘Delen’ en dan ‘Vrienden uitnodigen’ te klikken. Dit laatste moet je manueel persoon per persoon aanklikken maar het is een heel krachtige tool. Er is geen andere methode. Zet je een tasje koffie en gewoon doen!
  3. Deel het evenement op je tijdslijn door de knop ‘Delen’ en dan ‘Delen in nieuwsoverzicht’ te klikken

Vermeld ook je gebruikersnaam als je wil meedoen aan de wedstrijd.

Geef deze door aan alle mensen die je aanspoort om mee te doen. Als zij jouw gebruikersnaam ook invullen dan tellen wij al de ingeschreven personen op en misschien misschien verandert jouw wandeling wel in een schitterend weekend aan Het Vinne voor 2.