Kishor Nagar Haspengouw Challenge IV

ZATERDAG 8 SEPTEMBER – HASPENGOUW CHALLENGE IV
Mogelijk gemaakt door onze sponsors op volgende pagina!

KLIK HIER om je in te schrijven en/of te sponsoren

Wat begon als een persoonlijk initiatief t.v.v. Kishor Nagar van Wim Beckers is sinds een paar jaar uitgegroeid tot een groepsgebeuren onder de vorm van een sponsorwandeling. Nadat we vorig jaar van start gingen vanuit het natuurdomein Het Vinne in Zoutleeuw keren we dit jaar terug naar onze ‘roots’ en vertrekken we vanuit het Domein Nieuwenhoven.

We zijn enthousiast over de nieuwe locatie te Nieuwenhoven. Café-Restaurant ’t Kelshof is de perfecte uitvalsbasis waar we voor en na de wandeling terecht kunnen voor een hapje en een drankje. Voor de kleinsten is er de speeltuin en voor de wandelaars een prachtig stukje Haspengouwse natuur.

HET GOEDE DOEL: KISHOR NAGAR

Kishor Nagar is het levenswerk van de Belgische Priester Pater Van Bortel.

Geraakt door het triestige en uitzichtloze lot van verwaarloosde kinderen en jongeren, zette hij in 1969 de basis neer voor Kishor Nagar. Zo groeide Kishor Nagar uit tot een leefgemeenschap van meer dan 850 jongens. Meer informatie vindt u via www.kishornagar.be.

Ter plaatse hebben we een zaaltje ter beschikking waar video’s over het reilen en zeilen te Kishor Nagar zullen getoond worden en waar altijd een medewerker aanwezig is om uitleg te geven. Zeker langs komen!

Dankzij jullie opkomst en sponsors zamelden we vorig jaar 9700€ in! Na aftrek van kosten (T-shirts, verzekering, …) bleef er nog 8418,92€ over wat integraal naar de kinderen te Kishor Nagar ging!

Als je weet dat 1 jongen te Kishor Nagar een gans jaar onderdak, kleding, eten, respect, vriendschap, liefde, een menselijke en intellectuele vorming geven… ongeveer 230€ per jaar kost, dan zie je dat jullie inzet een wereld van verschil maakt!

Meer info via http://www.kishornagar.be

INSCHRIJVEN EN/OF SPONSOREN

Als je wil deelnemen aan één van de wandelingen, dan kan je je via de link onderaan deze paragraaf inschrijven. De kost voor inschrijving (incl. T-shirt) bedraagt 10€ per deelnemer ouder dan 12 jaar. Deze 10€ is geen sponsoring maar wordt enkel aangewend om de kosten van de T-shirt en de verzekering te dekken. Voor deze kost zal je geen fiscaal attest ontvangen.
Als je extra wil sponsoren dan kan dit via hetzelfde formulier. Voor een bijdrage vanaf 40€, die op een aparte rekening moet gestort worden, krijg je wel een fiscaal attest.
Je kan ook sponsoren zonder je in te schrijven voor een wandeling.

KLIK HIER om je in te schrijven en/of te sponsoren

SOCIALE MEDIA

Deel het evenement met je vrienden en kennissen! Onderdaan elke pagina op deze website vind je Buttons voor Facebook en Twitter.

Neem ook deel aan de discussie via onze Facebookpagina:
Facebook Evenement Pagina

Op die manier kan je de wandeling ook delen via Facebook. Dit zijn de stappen:

  1. Ga naar de Facebook evenementpagina URL en geef ook hier aan deel te nemen door de ‘Gaat’ knop aan te klikken.
  2. Nodig je FB vrienden uit voor het evenement door de knop ‘Delen’ en dan ‘Vrienden uitnodigen’ te klikken. Dit laatste moet je manueel persoon per persoon aanklikken maar het is een heel krachtige tool. Er is geen andere methode. Zet je een tasje koffie en gewoon doen!
  3. Deel het evenement op je tijdslijn door de knop ‘Delen’ en dan ‘Delen in nieuwsoverzicht’ te klikken