Kishor Nagar Haspengouw Challenge V

ZATERDAG 28 SEPTEMBER – HASPENGOUW CHALLENGE V
Mogelijk gemaakt door onze sponsors op volgende pagina!

KLIK HIER om je in te schrijven en/of te sponsoren

Wat begon als een persoonlijk initiatief t.v.v. Kishor Nagar van Wim Beckers is sinds een paar jaar uitgegroeid tot een groepsgebeuren onder de vorm van een sponsorwandeling. Nadat we vorig jaar van start gingen vanuit het domein Nieuwenhoven keren we dit jaar terug naar de kern van Sint-Truiden en vertrekken we vanuit het Speelhof.

We zijn enthousiast over de nieuwe groene locatie in het centrum van Sint-Truiden. Café-Restaurant ’t Speelhof is de perfecte uitvalsbasis waar we voor en na de wandeling terecht kunnen voor een hapje en een drankje. Voor de kleinsten is er de speeltuin en voor de wandelaars een prachtig stukje Haspengouwse natuur.

De vijfde editie van de Kishor Nagar Haspengouw Challenge ontvangt dit jaar een extra betekenis en zal gehouden worden in memoriam van Rik Beckers die plots kwam te overlijden op 20 juni 2019.

Rik is de vader van Wim Beckers, de initiatiefnemer van de sponsorevenementen. Rik droeg het Kishor Nagar project diep in zijn hart. Hij was niet alleen een trouwe deelnemer maar hielp achter de schermen steeds naarstig mee. Zo heeft hij meer dan ééns zijn netwerk ingeschakeld om extra sponsoring op te halen. Zowel naar aanleiding van de openingsreceptie van hun nieuw kantoor (samen met Beckers Verzekeringen) als de misviering vroeg de familie Beckers geen cadeau of bloemen te kopen maar indien men absoluut zijn sympathie wou betuigen, dan kon dit via een gift aan Kishor Nagar.

De daden van Rik, uw giften en kilometers redden levens en geven kinderen een waardig bestaan.
Dank u!

HET GOEDE DOEL: KISHOR NAGAR

Kishor Nagar is het levenswerk van de Belgische Priester Pater Van Bortel.

Geraakt door het triestige en uitzichtloze lot van verwaarloosde kinderen en jongeren, zette hij in 1969 de basis neer voor Kishor Nagar. Zo groeide Kishor Nagar uit tot een leefgemeenschap van meer dan 850 jongens. Meer informatie vindt u via www.kishornagar.be.

Ter plaatse hebben we een scherm ter beschikking waar video’s over het reilen en zeilen te Kishor Nagar zullen getoond worden en waar altijd een medewerker aanwezig is om uitleg te geven. Zeker langs komen!

Dankzij jullie opkomst en sponsors zamelden we vorig jaar 10060€ in! Na aftrek van kosten (T-shirts, verzekering, …) bleef er nog 8988,53€ over wat integraal naar de kinderen te Kishor Nagar ging!

Als je weet dat 1 jongen te Kishor Nagar een gans jaar onderdak, kleding, eten, respect, vriendschap, liefde, een menselijke en intellectuele vorming geven… ongeveer 230€ per jaar kost, dan zie je dat jullie inzet een wereld van verschil maakt!

Meer info via http://www.kishornagar.be

INSCHRIJVEN EN/OF SPONSOREN

Als je wil deelnemen aan één van de wandelingen, dan kan je je via de link onderaan deze paragraaf inschrijven. De kost voor inschrijving (incl. T-shirt) bedraagt 12€ per deelnemer ouder dan 12 jaar. Deze 12€ is geen sponsoring maar wordt enkel aangewend om de kosten van de T-shirt en de verzekering te dekken. Voor deze kost zal je geen fiscaal attest ontvangen.
Als je extra wil sponsoren dan kan dit via hetzelfde formulier. Voor een bijdrage vanaf 40€, die op een aparte rekening moet gestort worden, krijg je wel een fiscaal attest.
Je kan ook sponsoren of een T-shirt bestellen zonder je in te schrijven voor een wandeling.

KLIK HIER om je in te schrijven en/of te sponsoren

SOCIALE MEDIA

Deel het evenement met je vrienden en kennissen! Onderdaan elke pagina op deze website vind je Buttons voor Facebook en Twitter.

Neem ook deel aan de discussie via onze Facebookpagina:
Facebook Evenement Pagina

Op die manier kan je de wandeling ook delen via Facebook. Dit zijn de stappen:

  1. Ga naar de Facebook evenementpagina URL en geef ook hier aan deel te nemen door de ‘Gaat’ knop aan te klikken.
  2. Nodig je FB vrienden uit voor het evenement door de knop ‘Delen’ en dan ‘Vrienden uitnodigen’ te klikken. Dit laatste moet je manueel persoon per persoon aanklikken maar het is een heel krachtige tool. Er is geen andere methode. Zet je een tasje koffie en gewoon doen!
  3. Deel het evenement op je tijdslijn door de knop ‘Delen’ en dan ‘Delen in nieuwsoverzicht’ te klikken