Kishor Nagar Ardennen Challenge VI

ZATERDAG 5 SEPTEMBER – ARDENNEN CHALLENGE VI
Mogelijk gemaakt door onze sponsors op volgende pagina!

SPONSOREN

Sponsoren kan rechtstreeks op de rekening via Hubeje (officiële instantie voor hulp aan ontwikkelingslanden):
IBAN: BE43 4352 0990 0101
Vermelding: KNAC6
Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.

Wat begon als een persoonlijk initiatief t.v.v. Kishor Nagar van Wim Beckers is sinds een paar jaar uitgegroeid tot een groepsgebeuren onder de vorm van een sponsorwandeling. Echter, voor jullie veiligheid, zal deze sponsorwandeling enkel door een harde kern getrotseerd worden: 42km van klimmen, dalen en everzwijnen in de Ardennen. Onze kuiten en mondmaskers zullen deftig op de proef worden gesteld. We hopen ook deze keer op jullie steun!

HET GOEDE DOEL: KISHOR NAGAR

Kishor Nagar is het levenswerk van de Vlaamse Pater Van Bortel.

Geraakt door het triestige en uitzichtloze lot van verwaarloosde kinderen en jongeren, zette hij in 1969 de basis neer voor Kishor Nagar. Zo groeide Kishor Nagar uit tot een leefgemeenschap van meer dan 620 jongens. Meer informatie vindt u via www.kishornagar.be.

Dankzij jullie opkomst en sponsors zamelden we vorig jaar omtrent 12000€ in (exacte cijfers volgen nog)! Na aftrek van kosten (T-shirts, verzekering, …) bleef er nog X€ over wat integraal naar de kinderen te Kishor Nagar ging!

Als je weet dat 1 jongen te Kishor Nagar een gans jaar onderdak, kleding, eten, respect, vriendschap, liefde, een menselijke en intellectuele vorming geven… ongeveer 250€ per jaar kost, dan zie je dat jullie inzet een wereld van verschil maakt!

Meer info via http://www.kishornagar.be

SOCIALE MEDIA

Deel het evenement met je vrienden en kennissen! Onderdaan elke pagina op deze website vind je Buttons voor Facebook en Twitter.

Neem ook deel aan de discussie via onze Facebookpagina:
Facebook Evenement Pagina

Op die manier kan je de wandeling ook delen via Facebook. Dit zijn de stappen:

  1. Ga naar de Facebook evenementpagina URL en geef ook hier aan deel te nemen door de ‘Gaat’ knop aan te klikken.
  2. Nodig je FB vrienden uit voor het evenement door de knop ‘Delen’ en dan ‘Vrienden uitnodigen’ te klikken. Dit laatste moet je manueel persoon per persoon aanklikken maar het is een heel krachtige tool. Er is geen andere methode. Zet je een tasje koffie en gewoon doen!
  3. Deel het evenement op je tijdslijn door de knop ‘Delen’ en dan ‘Delen in nieuwsoverzicht’ te klikken