North Sea Challenge

De sportieve uitdaging voor het Kishor Nagar Team (Kris, Ingrid en Wim) wordt dit jaar de  North Sea Challenge: www.northseachallenge.eu of op Facebook : www.facebook.com/NorthSeaChallenge

Ons team zal op zaterdag 19 september 2015 de hele kustlijn afwandelen van De Panne aan de Franse grens tot in Knokke aan de Nederlandse grens. De afstand bedraagt ongeveer 70km over strand en dijk. Kris, Ingrid en Wim willen dit jaar zoveel mogelijk vrienden en sympathisanten mobiliseren om samen met hun deel te nemen aan deze uitdaging en zich ook te laten sponsoren voor Kishor Nagar. Wie 70km iets te lang vindt, kan ook kiezen om 30km te wandelen van De Panne naar Oostende. Het lange en korte traject afleggen per fiets, mountainbike of zelfs al lopend is ook mogelijk.

Meer informatie volgt nog. Houd alvast zaterdag 19 september 2015 vrij en spreek gerust vrienden en familie aan om ook mee te doen en er een gezellige en sportieve dag van te maken.

chalenge

(PS De website van de North Sea Challenge is nog niet aangepast met de gegevens van editie 2015 maar de datum staat al vast.)