Hanne’s Challenge

Toen de North Sea Challenge werd afgelast besliste Hanne Verborgh om in het Antwerpse een fietstocht te rijden.

Hier een verslag van Hanne:

“Zoals enkelen onder jullie al weten kon de North Sea Challenge, wegens te weinig inschrijvingen, niet doorgaan. Omdat Wim en ik onze sponsors niet wilden teleurstellen, zochten we beiden een alternatief. Wim organiseerde, samen met Kris, een Haspengouwse Challenge (zie mail hieronder) en ik stippelde een fietsknooppuntenroute uit in het Antwerpse.

Op zaterdag 19/09/2015 vertrok ik rond 11u30, op mijn gemakje, vanuit Edegem voor een mooie fietsroute van ongeveer 34km. Via Hove en Lint fietste ik naar Lier, om daar in een hevige regenbui terecht en toe te komen. Schuilen had weinig zin. Uitgeregend, en nat tot op mijn tenen, zette ik mijn weg verder via Vremde en Boechout, door de velden, terug naar Hove en daarna terug naar Edegem. Ondertussen terug droog, behalve mijn teentjes dan, pikte ik in ’t Forum in Edegem een receptie mee van dierbare vrienden, eentje die ik anders niet had kunnen bijwonen. Een geluk bij een ongeluk dus. Rond 17u zat het plezier er daar op en moest ik nog ongeveer 2km huiswaarts fietsen, als het al 2km was. Hoeveel kleine kilometers het nu nog waren wil ik in het midden houden, mijn beentjes waren er in ieder geval niet blij mee, en mijn zitvlak al helemaal niet…

Conclusie, wie wil fietsen voor een goed doel en daarvoor wil gesponsord worden, moet toch een klein beetje afzien.

Tot slot wil ik niet vergeten mee te delen dat jullie bijdragen een som opleverden van €915. Samen met een benefiet ten voordele van Kishor Nagar, die toch dankzij onze deelnames aan de NSC door Thuisverpleging Demo in Brugge werd georganiseerd, brachten jullie €4.485 in het laatje. Tel ik er nog Wim’s Challenge bij, dan komen we aan een kleine, afgeronde €11.000 and counting… Niet zo slecht voor een, in het water gevallen, Challenge.

Samen met allen die deelnamen aan de Haspengouwse en Kempische Challenge, en nog eentje die toch besloot aan ’t zeetje te fietsen, wil ik, namens de werkgroep en de jongens van KN, ieder van jullie nogmaals oprecht en hartelijk bedanken voor jullie bijdragen. Zonder jullie hadden we dit eindbedrag, waarvan we alleen maar konden dromen, nooit behaald.”