Benefiet Thuisverpleging Demo, Brugge

“Op woensdag 30 september 2015 werd door Thuisverpleging Demo, alias Stefaan en Geert, een benefiet georganiseerd ten voordele van Kishor Nagar.

Ongeveer 70 genodigden genoten die avond van traditioneel Chinees eten, klaargemaakt door de kok van Chinees Restaurant Goldlion op de Gistelsesteenweg in Sint-Andries, Brugge. Als dank voor de uitnodiging wilden Stefaan en Geert geen fles wijn, noch bloemen ontvangen, enkel een envelopje met daarin eender welke bijdrage voor Kishor Nagar. Na een gezellige avond werd de giftbox geopend en wachtten de aanwezigen met spanning op het behaalde eindbedrag. De benefietavond bracht een verbazingwekkende €3.570 in het laatje. Samen met Stefaan en Geert, besloot ik dat de avond succesvol en vooral hartverwarmend mocht genoemd worden.

Overhandiging cheque voor KN 015

Op zaterdag 23 januari 2016 werd, in het Prinsenhof te Brugge, de cheque van €3.570, in aanwezigheid van schepen van burgerzaken, personen met een handicap en seniorenparticipatie, Martine Matthys, Stefaan en Geert van Thuisverpleging Demo en Hanne Verborgh, lid van de Kishor Nagar werkgroep, officieel overhandigd.

Namens Thuisverpleging Demo, de werkgroep en de jongens van Kishor Nagar, willen wij iedereen, die daaraan een steentje heeft bijgedragen, met hart en ziel bedanken.”

Hanne Verborgh