HASPENGOUW CHALLENGE II

Op zaterdag 10 september 2016 wordt voor de tweede keer de Kishor Nagar Haspengouw Challenge georganiseerd door Wim Beckers van de werkgroep en zijn vrienden.

Zijn eerste 6 geslaagde sponsortochten (Dodentocht, Marathon des Sables, 2 Maasmarathons, Challenge Ardennen en Haspengouw Challenge I) brachten al ongeveer € 40.000 in het laatje, een bedrag dat rechtstreeks naar Kishor Nagar ging. Dat was enkel mogelijk dankzij de hulp van vele vrienden en familieleden!

Dit jaar hebben Kris Vandenreijt, Wouter Goris en Wim de handen opnieuw in elkaar geslagen voor de HASPENGOUW CHALLENGE II.

facebook_banner_datum

Hier alle details van Wim over het evenement:

Deze begeleide sponsorwandeling zal voor de tweede keer doorgaan in ons prachtige Haspengouw. We voorzien zowel een korte wandeling van 5km als een marathonwandeling van 42km.

Dit jaar proberen we er inderdaad een evenement van te maken dat voor iedereen toegankelijk is. Ook gezinnen met kinderen of ouderen kunnen gerust meedoen met de korte wandeling van 5km.

Beide wandelingen, in de vorm van een lus, gaan van start zaterdag 10 september 2016 om 9u op de Veemarkt van Sint-Truiden, waar voldoende parkeerplaats is.

Wij vragen dit jaar een bijdrage van €10 per persoon (voor beide wandelingen). Kinderen onder de 12 jaar nemen gratis deel. Alle betalende wandelaars ontvangen een T-shirt met de logo’s van onze sponsors van het evenement en voor deelnemers aan de marathonwandeling (42km) is er bevoorrading voorzien. Alle deelnemers worden verzekerd en er is een bezemwagen aanwezig voor de afvallers. Dankzij deze bijdragen kunnen onze onkosten gedekt worden en kunnen de sponsorgelden opnieuw integraal naar Kishor Nagar gaan.

Alle lof qua voorbereiding gaat dit jaar opnieuw uit naar mijn goede vriend Kris Vandenreijt. Dit jaar kunnen jullie zelf inschrijven voor deelname (incl. T-shirt) en/of sponsoring via volgend formulier:

http://www.knhc.be/

Gelieve te registreren vóór 31 augustus zodat we tijdig de T-shirts kunnen bestellen!

(Fiscaal attest en een belastingvermindering van 45% voor giften vanaf 40 euro. Een gift van 40 euro kost dus eigenlijk maar 22 euro.)

En hier kunnen jullie doorklikken naar onze facebook evenementpagina:

https://www.facebook.com/events/814665535333893/

Motiveer aub jullie vrienden om ook deel te nemen of te sponsoren. Klik op de ‘Uitnodigen’ knop en selecteer jullie vrienden of deel het evenement via jullie tijdlijn.

Meer praktische details volgen later voor de ingeschrevenen. Wij hopen samen met jullie allemaal van start te gaan zaterdag 10 september om 9u!

Kris, Wouter en Wim (0472/99.65.33)